Presentació del nou projecte de Dani Gual, 3 de setembre

El proper Dijous 3 de Setembre Dani Gual professor d’Assonant, estrena el seu projecte personal de música en solitari de guitarra, al Festival de Guitarra de Girona.

Dani Gual, músic modern consagrat i amb una àmplia trajectòria als escenaris, aparca la guitarra elèctrica per treballar amb la guitarra clàssica. La part més íntima de l’artista es posa de manifest en el que és el seu primer treball en solitari. La premissa ha sigut compondre aquella música que un porta dins, sense frenar-la ni deformar-la, un viatge per les emocions a les mans d’aquest talentós músic Gironí. Músic amb una primera formació de violí clàssic però que de ben jove va agafar la guitarra elèctrica i es va formar a Barcelona i França en música moderna, les seves obres tenen doncs pinzellades clàssiques amb clares influències de Jazz i música contemporània tant pel que fa a harmonia com en estètica. Una mescla única que fa de les composicions de Dani Gual una experiència especial, íntima i enriquidora.

Dani Gual:

“El proper Dijous 3 de Setembre estreno al Festival de Guitarra de Girona el meu projecte personal de música en solitari de guitarra. Un viatge per les emocions on he composat temes en els que l’important no és què toco ni com ho toco sinó com us sentiu al escoltar-ho. M’agrada definir-ho com a sentiments sonors. Una experiència musical immersiva i cautivadora.”

Dia: 3 de Setembre

Lloc:  Casa de Cultura, Girona

Hora: 20:00 h a 22:00 h

Pots comprar la teva entrada a: ENTRAPOLIS