Xarli Salas i Triador

Baixista

Professor Assonant de baix elèctric.

Més de 15 anys com a músic professional. Va començar a estudiar música a als set anys a diferents escoles de Girona, però no va ser fins els 15 anys que es va endinsar al món de del baix elèctric. Ha estudiat amb mestres com Pedrito Martinez, Manel Vega o Xavier Ballesteros.

 

Actualment és professor de baix elèctric de l’escola Assonant de Fornells de la Selva, professor particular de baix elèctric, professor de baix elèctric a Fem música espai creatiu, tallerista de sensibilització musical per COCU associació, Director dels Matins d’Art de Corçà.

 

Ens tots aquests anys ha tocat en grups com Juantxo Skalari & La Rude Band, Burman Flash, La Màquina, Gettho 84, Aché!, Quarts de Quatre, La banda de l’Andie, Tutti veus, Pecata Minuta, Artrosis.

 

Ha tocat a països com Mèxic, Colòmbia, Xile, França, Occitània, Alemanya, Suïssa, República Txeca, Itàlia, Anglaterra, Espanya, Euskal Herria i Països Catalans.
Actualment segueix de gira amb Juantxo Skalari & La Rude Band per Europa i Amèrica, així com diferents bandes fent concerts per Catalunya.