Miquel Brugués Montoro

Pianista

Professor Assonant de piano i teclats.

El seu primer contacte amb la música i el piano va ser als onze anys a la Casa de Cultura “les Bernardes” de Salt. Va acabar els cursos de solfeig al conservatori “Issac Albèniz” de Girona i va estudiar fins a tercer de piano de grau elemental.

 

Uns quants anys més tard, i amb una visió més moderna, va continuar la formació musical a Barcelona amb professors com Guillermo Klein, Pep O’Callahan, Giulia Valle, Emilio Solla… I a Girona amb Nito Figueras i Ana Rosa Landa.

 

Ha continuat aprenent amb totes i cada una de les bandes de les que ha format part tocant estils diversos com el rock’n’roll, el blues, el soul, la psicodèlia, el pop-rock, el funk, el reggae, la música llatina… (Sui Generis, Ja t’ho Diré, BlackZoco, Sàvats, Remedy Tribute, Afrosons, Costa59, PMF’s trio, Sticky Fingers Revisited, Rootsrunners, Ninyin’s Mind Band, Grateful Blues etc…) i amb les que també ha tocat, gravat i/o col.laborat (La Banda del Surdo, Dirty Club, Lax’n’busto, Bosk, Papa’s Soul Band, Narcis Perich i la Caravana, Positive, Guataca Latin Jazz, Not Lasting, Freegees, The Cartellà Rock Band, The Wilder Company, Airun, Smöumolno…).

 

Amb més de 15 anys d’experiència en el món de l’ensenyament a nivel musical, actualmente treballa en diferents projectes, alguns de format familiar/infantil (la trilogia d’Orelles de Xocolata dedicada al pop, al rock i al funk, i el projecte Heavy per Xics) i d’altres enfocats a la pedagogia escolar sobre la música popular (L’Insòlit viatge per la Història del Rock).

 

A dia d’avui dóna classes particulars de piano i teclats i també a les escoles de música Esmuvi d’Olot i Good Life de st. Gregori. Toca amb les bandes Mambo Combo, Black Jam, Som Three i Bigblack Rhino.