Gemma Salses

Pianista

Professora Assonant de cant i piano.

Als 6 anys va començar a entrar al món de la música i de seguida va començar a concentrar-hi la seva dedicació. Actualment està treballant a l’escola municipal de música de la Bisbal i porta la direcció de la coral infantil de Medinyà. Dóna classes particulars des de fa 21 anys pels matins i dissabtes. La seva formació va ser al Conservatori de Girona i al Liceu de Barcelona.

 

Ha guanyat varis premis de piano, i ha obtingut matrícules d’honor, ha cursat màster classes de piano amb prestigiosos pianistes d’arreu. Ha obtingut molta experiència amb mainada de tot tipus i disposa de molt de material educatiu. És el segon any que imparteix un curs d’iniciació al llenguatge musical promogut per la UDG a l’ASFU (Associació Seguim Fent Universitat) pensat principalment per a ex-professors i ex-treballadors de la Universitat de Girona. Els últims concerts que ha ofert han estat a l’auditori Viader de la casa de cultura de Girona, a la sala d’actes de la Coma Cros de Salt, al Centre Cultural de la Mercè de pianista acompanyant en un acte benèfic, a la sala d’actes de la Politècnica en motiu als Premis Patronat i també en motiu de la presentació del llibre “Viatjant més enllà del cercles polars” de Josep Llagostera, i al juliol d’aquest any a la Casa Pastors de Girona en l’Exposició de Pintures de Joan Mateu organitzat per la Càtedra de Ciències i Humanitats de la Clínica Bofill.

 

La seva experiència fent classes col·lectives o individuals tant de llenguatge musical com de piano és extensa i de tots el nivells. Porta a terme un conjunt instrumental des de fa tres cursos a l’escola de música de la Bisbal. Treballa també fent classes tant de piano com de llenguatge musical amb nens a partir de 3 anys. També té experiència donant classes de piano en anglès. Les classes que ofereix són alegres sense deixar de ser educatives i els alumnes que té s’ho passen molt bé.