Grup amic: FOK

FOK va més enllà de ser una simple proposta musical. Aquest símbol aposta per la unió de l’electrònica amb la banda tradicional; del Soul més melódic amb el Rap més combatiu; de la reflexió i missatge més profunds amb la festa més esbojarrada; creant així un conjunt d’amalgames que atrapen l’atenció del públic més jove i més veterà.

Es tracta d’un grup professional i compromés amb el públic, que aporta festa, missatge i un show interaciu allà on va. El grup està format per artistes gironins/es vinguts de diferents àmbits professionals dins del panorama musical català. A les veus, Marc i Sandra. Als vents, Nil (trompeta) i Ion (trombó). Guillem al teclat. Dj Kànut punxant les instrumentals. Cràkio i Alejandro a la taula de só i llums.

FOK es gesta a finals del 2017 per nèixer a la primavera del 2018 amb el seu primer àlbum autoeditat “Flama de Llibertat”, quatre videoclips i més de vint concerts en sales i festivals a tot Catalunya. En el seu primer any de recorregut, FOK guanya el concurs DESTACA’T, que li permet gravar a l’Estudi 44.1 i actuar dins de la programació de l’Acampada Jove 2018. Enguany ha guanyat el premi del públic i el primer premi del jurat del concurs SONOMAV a la Sala Salamandra i ha participat dins del concurs SONA9 de TV3, iCat i grup ENDERROCK, quedant entre els semifinalistes de més de 100 grups de tot Catalunya, Illes Balears i País Valencià.

Pàgina web: www.fok.cat