Descansa en pau Sandra.

La cantant saltenca Sandra Romero ens va deixar el passat divendres 23 d’octubre, víctima d’un accident de cotxe. Era una de les cantants de la banda gironina de rap-fusió Fok, que va arribar a les semifinals del Sona9 2019. Amb ells va publicar el disc Flama de llibertat (autoeditat, 2019), i el passat mes de març el senzill “La veritat”.

Romero va ser, juntament amb Anna Fonalleras i Anna Cruz, una de les tres primeres veus de la Black Music Big Band, el projecte de big band del Black Music Festival i la Casa de la Música del Gironès especialitzat en música negra. A la BMBB va tenir a com a mestres Adrià Bauzó a la direcció musical i Núria Mancebo a la direcció de veus. Va prendre part en els enregistraments dels dos discos de la formació: Black Music Big Band (RGB Suports, 2017) i Girona Aretha Franklin Tribute (RGB Suports, 2020); on podem escoltar-la al clàssic de Nina Simone “Feeling Good” i a “Why Do You Lie“.

Habitual de l’activitat musical i cultural gironina, i en particular de les jam sessions del Sunset Jazz Club, disposava d’una formació, el Sandra Romero Trio, on s’acompanyava pel pianista Nito Figueras i el contrabaixista Pedrito Martínez.