Classes de baix i contrabaix

Classes de baix i contrabaix

€0

Sobre aquestes classes

Aquestes classes són ideals tant per a principiants com per a aquells que ja saben tocar el baix i volen perfeccionar-se.

 

Hem dissenyat la nostra metodologia d’aprenentatge de manera que qualsevol persona sense límit d’edat que desitgi aprendre a tocar un instrument, pugui accedir a una formació musical de qualitat, des d’una perspectiva tant professional com amateur, aquesta última pels qui desitgin tocar un instrument com aficionats amb una tècnica depurada però sense massa càrrega teòrica i amb la màxima flexibilitat d’horaris.

 

Per impartir les nostres classes hem disposat les millors instal·lacions, amb sales espaioses i funcionals, amb il·luminació natural i climatització i insonorització independents, dotades de la més moderna tecnologia i especialment preparades per a l’ensenyament musical en general i per a la guitarra de concert, en particular.

Members

Our course begins with the first step for generating great user experiences: understanding what people do, think, say, and feel. In this module, you’ll learn how to keep an open mind while learning.

Total numbers of students in course