Cursos de So i Producció, FACTORY MUSIC SCHOOL

Assonant col·labora amb les seves instal·lacions amb Factory Music School, Cursos de So & Producció Musical.

  • Classes particulars en grups reduïts 
  • Classes individuals especialitzades 
  • Cursos trimestrals (apte per a totes les edats)

Curs de So bàsic

-En aquest curs apendrem que es el so i com el podem aplicar. Es tractaran temes com l’audició i veu, la cadena d’audio, microfonia que s’utilitza per cada un dels instruments musicals, conexions que s’utilitzen per enllaçar els components, processadors de senyal, taules de mescla, amplificadors, altaveus, sistemes de gravació..etc

Curs de Producció Musical.

-Aquest curs esta pensat en l’entorn i aprofundiment de la informàtica musical. Apendrem com enregistrar, crear i produir cançons amb editors d’audio ( Ableton Live, Pro Tools, Logic Audio..). També treballarem el funcionament del midi i com el podem aplicar per produir música de qualsevol estil.

Curs de Música electrónica i Noves tendències

-En aquest curs apendrem com utilitzar instruments midi dintre del editor d’audio (Ableton Live), com utilitzar controladors midi (teclats, Pads, mixer,…), també apendrem a utilitzar sintetitzadors analògics i digitals , efectes de so , generadors de ona , gravació i Producció digital dins la música electrònica, les noves tendències tecnològiques i de so.

Oferim també:

Servei de Producció per enregistraments discogràfics (producció, gravació, mescles i mastering) en estudis de so Professional.

Informació i reserves a energysounds@gmail.com

*Aquests cursos són independents d’Assonant escola de música, Assonant només cedeix les seves instal·laciones per a la realització dels cursos.